Zoeken naar ik graag

Uw zoekactie voor ik graag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ondeugend 60 jaar Antwerpen - Hove
Spanking...ook jouw fantasie?
Discrete, niet onaantrekkelijke man zoekt een leuk contact met een ondeugende jongedame die graag eens over de knie wilt liggen voor een fiks pak slaag. Je moet geen ervaring hebben maar je wilt het graag eens ervaren. Ik spank met de hand maar als je e ht stout bent geweest gebruik ik wel eens een instrument om jouw billen te straffen. Ik zoek geen sex. Durf je?  

Spanking...ook jouw fantasie?
gisteren
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
Kinky vrouw gezocht voor lustgerichte bdsm
Zoek een jongedame om te begeleiden in de wereld van seks en lustgerichte bdsm. Keer na keer duiken we een beetje dieper in onze kinks. Heb al voldoende ervaring om door middel van duidelijke communicatie samen onze grenzen te bewaken. Zo kunnen we onderling vertrouwen opbouwen, wat maakt dat het leuk, veilig en vooral lekker geil blijft. Ik ben meestal dominant maar (als je daar interesse in hebt) kan ik ook eens de onderdanige rol invullen. Alles wat ik bij jou doe mag ook bij mij gebeuren. Interesse in deze grote, slanke en goed geschapen man? Dan hoor ik graag van jou!  
gisteren
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd (G-spot stimulatie). Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes, deze primeren) . Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Meer info na je eerste reactie.Tot snel. Fakers niet welkom.  
gisteren
Nieuwsgierig 56 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Glad lichaam gezocht
Kan ontvangen voor een niveauvol dominant gebruik maken van gladde onbehaarde lichamen, bij mannen ook een duidelijke voorkeur voor slanke types. (M.a.w. geen intiem). Antwoord graag met regio en je voorkeuren. Uiteraard 18+.  
gisteren
Michael 52 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal jou dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Diverse mogelijkheden. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Voornamelijk gericht op lust en in mindere mate op pijn. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels). Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
gisteren
Luc 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
FIJNE MAN ZOEKT PIKSPANKING EN MEER
Hallo. Ik ben een nette hygiënische man en wil graag op bezoek komen (ikzelf kan niet ontvangen). Ik geil op tikken tegen mijn lul in mijn broekje en ook op mijn kont. Ik wil ook mijn kontje met een dildo verder klaarmaken voor ontvangst. Wie ziet dit zitten. Geile groet.  
kristien 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
sissy op zoek
Deze 51-jarige travestie sissy-slet uit Brugge verplaatst zich naar en voor dominante persoonlijkheden die haar op een duidelijke maar respectvolle manier duidelijk maken hoe een sissy zich dient te gedragen. Ik gedraag me naar uw wensen, kleed me op uw advies. Mondje en kut zijn getraind en bruikbaar voor wat u maar in gedachten hebt. Ik ga meestal gekooid door het leven. discretie en hygiëne staan voorop, geschoren waar het moet. Stats 51/170/78 is uw interesse gewekt? dan lees ik het graag in een antwoordje van meer dan 1 zin, waarin je je ook even voorstelt wie je bent, wat je wilt en wat je ervaringen zijn. Verwacht niet dat ik over een uur met mijn benen wijd open lig. Ik heb ook een agenda en moet dit kunnen plannen  

sissy op zoek
gisteren
Startende sub 33 jaar Limburg - Leopoldsburg
Startende sub
Hey, ik ben opzoek naar een toffe meester om de eerste stappen in BDSM te zetten. Rustigaan opbouwen en kijken hoever we kunnen gaan. Graag achteraf geen sporen doordat ik gehuwd ben. Ikzelf 33-180-83-17. Wie doet leuk voorstel?  
gisteren
jeroen 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
lachen met miezerig piemeltje per foto
Zijn er Vrouwen die graag eens lachen met een klein piemeltje? Ik zie er goed uit, maar ben dus klein geschapen. Ik stuur graag een foto.  
Herodotos 66 jaar Antwerpen - Mechelen
Wees niet bedeesd, je moeder zag je vroeger ook zo...
Dominant neemt ook graag foto's van onbehaarde jongens die graag hun portfolio aanvullen (bij een profiel op een site bijv.). Alle posities zijn mogelijk, van mannequin over erotisch tot onderdanig, vrij of in bondage. Ik doe ook wel meer, dus tools en toys voorradig indien gewenst.  

Wees niet bedeesd, je moeder zag je vroeger ook zo...
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10